Tegning av kvinne som løper med armene i været, mens tre menn med stoppeklokke ser skeptisk på henne.
Illustrasjon: Lagerstedt / Idrottsmuseet i Gøteborg

Kjell Kjeft får sagt det!

«Kvinnelige fotballspillere maser om dårlig økonomi. Kanskje de heller burde søke bidrag fra handikapforbundet. Damefotball er handikapidrett.»

Dette tweetet en kjent norsk mediepersonlighet i 2011. Han er ikke alene om denne oppfatningen. Møt Kjell Kjeft og hør hans syn på saken.

Kjell Kjeft ser på likestilling i idretten med et humoristisk skråblikk, og kan oppleves sammen med utstillingen Kampen for å delta – kvinner i idretten.

• Passer for grupper.
  • Pris per person: kr 250,- per person.
  • Prisen inkluderer forestilling samt inngang og omvisning i Norges Olympiske Museum.
  • Minimum 20 betalende eller minimumspris på kr 5000,-

Opplevelsen kan kombineres med julebord eller andre typer måltider. Spør oss om tilbud!

Kontakt:
siv. skansen@lillehammermuseum.no